<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N4VRRR" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

CégünkrőlA Cserenda Hungary Zrt. 2011.01.07-én alapított 100% magyar magántulajdonban lévő kis- és nagykereskedelmi vállalkozás. A tevékenység, az alapító tulajdonos és családja több generációs autó, és gépipari kereskedelmi sikereiben gyökerezik. A társaság vezérelve, a működés teljes területén, hogy a mennyiség elé helyezi a minőséget. A rendkívül stabil pénzügyi és beszállítói háttérnek köszönhetően, a cég garantálni tudja mind a lakosság, mind pedig az ipari, kereskedelmi partnerek felé a pontos korrekt kiszolgálást. A forgalmazott termékek minden egyes csoportjában a Cserenda Hungary Zrt. rendelkezik közvetlen gyári kapcsolattal, vagy kizárólagos importőri szerződéssel. Ez a magyar piacon, a tisztességes szereplők között, a legversenyképesebb árakat jelenti. A társaság célja: a megrendelők korrekt kiszolgálása, és a legjobb ár-érték arány elérése a versenytársakkal szemben.

Zsille Gábor
VezérigazgatóCégünk a Bisnode által AA-os minősítésű megbízható pénzügyi háttérrel rendelkező vállalat. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványával Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

- NAV köztartozás mentes adózó - Hatályos: 2013.10.11 -
- NAV minősített adózó - Hatályos: 2014.12.22 -